Warning: file_put_contents(): Only 0 of 27 bytes written, possibly out of free disk space in /home/siddiqir/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 421

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/siddiqir/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php:421) in /home/siddiqir/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107
صدیق اکبر و فاروق اعظم امیرالمومنین است - دانلود فایل صوتی نمایشنامه شبهای پیشاور و كتاب شب هاي پيشاور

Font Size

Profile

Cpanel

دانلود فایل صوتی نمایشنامه شبهای پیشاور و كتاب شب هاي پيشاور

یکی از بهترین نمونه‌های دفاع از کیان اسلام و پاسخ‌گویی به شبهات مطرح شده، شیوه‌ی بزرگانی مانند "سلطان الواعظین" است. مرحوم "سلطان الواعظین" در سال  1314 هجری قمری در تهران چشم به جهان گشود. ایشان در همان اوان كودكى در خدمت پدر ارجمندش مشغول فراگیرى معارف دینى شد و سپس در مدرسه‌ی پامنار تهران از محضر اساتید و علماى دیگر بهره‏مند شد. ایشان پس از مدتى، راهى عتبات عالیات شد و در كربلاى معلى اقامت گزید و مشغول تحصیل علوم دینى گردید.

سلطان الواعظین سفرهاى متعددى به خارج از ایران داشت، وى در همه این مسافرت‏ها علاوه بر مجالس وعظ و منبر و تبلیغ، با علماى بزرگ فرق و مذاهب نیز به گفتگو و تبادل نظر مى‏پرداخت و آراء و عقاید حقه شیعه را با ایشان مطرح مى‏ساخت.
 
ایشان در یکی از سفرهای خود به شهر پیشاور با تنی چند از بزرگان اهل سنت به مناظره پرداختند و سپس با بررسی مشروح مناظره‌ها که در روزنامه‌ها منتشر شده بود، کتاب شب‌های پیشاور را به چاپ رساند.
ایشان در مقدمه‌ی این کتاب در باره‌ی روند شکل‌گیری این مناظره‌ها می‌نویسند: "پس از ورود به کراچی ـ پایتخت آن روز پاکستان ـ خبر ورود داعی را جراید مهمّ نشر دادند. در هر کجا که وارد می شدیم با تجلیات بی‌‌سابقه ملی مورد استقبال واقع و در غالب این شهرهای مهم از طرف علمای ادیان و مذاهب باب مناظرات باز می شد.
از جمله مجالس مهم، مناظره‌ای بود که با علمای هنود و براهمه در شهر دهلی، با حضور گاندی پیشوای ملّی هند واقع شد که در جراید مفصلاً درج گردید. چون اصرار بر حرکت به سمت ایران داشتم، از اطراف نامه های دعوت می رسید و از طرف رجال مهم شیعه پنجاب به پیشاور ـ که آخرین شهر مهمّ سر حدّی پنجاب به افغانستان است ـ دعوت شدم. عصرها در امام باره (حسینیه) عادل بیک و سالدار، مجلس مهمّی تشکیل و با حضور صاحبان ادیان و مذاهب مختلفه ادای وظیفه می نمودم.
 
 
چون اکثریّت [مردم]پیشاور از برادران اهل تسنن هستند، در مدت سه ساعت که منبر بودم، روی سخن با آن ها بود... پس از منبر شب ها در مجلس خصوصی ساعاتی به مناظره می گذشت. روزی پس از منبر، خبر دادند: دو نفر از اکابر علمای کابل به نام های حافظ محمد رشید و شیخ عبدالسلام وارد شده اند و تقاضای ملاقات نمودند، ده شب پی در پی پس از نماز می آمدند و در هر شب ساعاتی ممتد ـ که غالبا به 7-6 ساعت می کشید و بعضی شب ها تا مقارن طلوع فجر، وقتمان به مباحثات و مناظرات می گذشت. در پایان، 6 نفر از رجال و ملّاکین و اصناف محترم اهل تسنن مذهب حقه تشیع اختیار نمودند."
 
نقل از تنوین.ای ار
 
 
مطالب مناطره در کتابی تحت عنوان شبهای پیشاور جمع آوری شده است.
فایل صوتی شبیه سازی مناطره به صورت mp3 برای دانلود در 9 قسمت و متن اصل کتاب برای شما عزیزان آماده دانلود گردیده است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تغییر کد امنیتی

آمار بازدید کنندگان

امروز76
دیروز60
این هفته136
این ماه1513
مجموع296262

آی پی شما: 3.235.173.24 مرورگر شما: Unknown - Unknown سه شنبه, 01 فروردين 1402 20:58

سایت صدیق اکبر و فاروق اعظم امیرالمومنین است. پشتیبانی: CoalaWeb

تصاویر اتفاقی

bg-ground-beyt.jpg